Maalikulma logo Maalikulma logo

MAALIKULMA

Fintex 7

Fintex 7 on himmeä akrylaattidispersiomaali. Erinomainen peittävyys ja syvä värintoisto. Markkinoiden paras 7

Soveltuvuus

Sisäseinien ja -kattojen himmeä pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vanerilevyt, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja - seinät.

Ominaisuudet

• hyvä peittokyky.
• liuotinvapaa maali.
• A ja C-pohjat, sävytettävissä tunnettujen sävytysjärjestelmien mukaan.
• hyvä märkähankaus kesto.
• sisätilojen himmeä pintamaali.
• valmistettu Suomessa.
• M1 tuote.

Tekniset tiedot

Kuiva-ainepitoisuus n.51%
Tiheys 1,30 g/ml
Kiiltoryhmä RT5, himmeä.
Mt-ryhmä MT314
Kulutuksen kesto Hyvä, kestää yli 5000 harjausta. SFS3455. SFS-EN 13300 Luokka II, ISO11998. Sävytys A ja C-pohjat. Sävytettävissä tunnettujen sisämaali järjestelmien mukaan. Varastointi 36 kk alkuperäispakkauksessa, säilytys kuivassa ja viileässä, lämpötila +5…+25°C. Riittoisuus Aiemmin maalatut pinnat 8-12 m2 /l
Puu- ja rakennuslevypinnat 6-10 m2 /l
Betoni-, rappaus ja tasoitepinnat 5-7 m2 /l
Lasikuitu-, maalaustapettipinnat 5-7 m2 /l

Kuivumisaika

Maalattu pinta on pölykuiva 30 min, päälle maalattavissa 2 h kuluttua. Kuivumisajat ovat ohjeellisia ja ne riippuvat lämpötilasta, ilman suhteellisesta kosteudesta ja ilmanvaihdosta.

Työvälineet

Ruisku, tela tai sivellin.

Ohenne

Vesi

Työvälineiden pesu

Vesi

Pakkauskoot

0,9, 2.7, 9 ja 18L peltiastia.

Kuljetus

Ei VAK-luokiteltu.

EU VOC raja-arvo

cat.A/d 30g/l (2010), käyttövalmiin tuotteen VOC max.30g/l

Käyttöohjeet

Käyttöolosuhteet Lämpötilan on oltava yli +5°C, mutta alle + 25°C, ilman kosteus alle 80 %. Käsittelyohje Maalattava pinta puhdistetaan liasta ja pölystä. Tarvittaessa pinnat pestään Maalarin Tehopesulla. Kolot ja halkeamat tasoitetaan tarkoitukseen sopivalla Fintex valmistasoitteella tai 1200 Tetramassalla ennen maalausta. Maalaus suoritetaan 1-2 kahteen kertaan tarpeen mukaan, joko

FT-Kortti

telalla, siveltimellä tai maaliruiskulla. Käytä maalaustyön aikana tarkoitukseen sopivia suojaimia ja suojavaatetusta. FT-kortin tiedot perustuvat laboratoriotestauksiin ja käytännön tuloksiin. Kaikki testaustulokset ovat ohjeellisia. Koska emme voi vaikuttaa käyttöolosuhteisiin, työtapoihin, menetelmiin vastaamme vain maalin laadusta ja takaamme että se on korkeiden laatuvaatimusten mukainen. Emme vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteen väärästä käytöstä vastoin käyttöohjeita tai tarkoitusta.

Ympäristönsuojelu

Käyttämättä jäänyt nestemäinen maali toimitetaan vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät, kuivat maaliastiat voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle.

Käyttöturvallisuus

Tuotteen koostumus ei edellytä varoitusmerkintöjä. Tuotteesta on saatavana erillinen käyttöturvallisuus tiedote.

Tästä takaisin kauppaan

Tästä takaisin etusivulle